15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : 0332 631 2012
WEB https://altinekin15temmuzsehitleriaihl.meb.k12.tr
Adres : Ölmez Mh. 19058. Sk. No7 ALTINEKİN / KONYA
VİZYON : 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak vizyonumuz; Bilimsel gelişmeler ışığında; eğitimin önündeki engelleri aşarak, çağdaş eğitim-öğretim anlayışı ile modern dünya gereksinimlerini benimseyerek, tüm genç ve dinamik eğitim kadromuz ile resmi ortaöğretim okulları arasında eğitimde lider olmak.
MİSYON : Türk milli eğitimin genel amaçları doğrultusunda, her alanda etkin ve kendine güvenen, farklı ve bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, bilim ve teknolojiden yararlanmasını bilen, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren, milli ve manevi değerlerimiz doğrultusunda bilinçli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal Eğitim)
Saatler : 08.30-16.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce - Arapça
Isınma : Kalorifer (Kömür)
Servis : Okulumuza ulaşım Karatay Otobüs Terminali - Belh Kavşağı - Ankara Yolu güzergahı ve Otogar Kavşağı - Ankara Yolu güzergahı olmak üzere iki güzergahtan servisler aracılığı ile sağlanmaktadır. Ulaşım süresi 45-60 dakika arası sürmektedir.
Ulaşım : Belediyeye ait araçlar ve özel bir firmaya ait araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Ölmez Mahallesi 19058. Sokak No:7 Altınekin/KONYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir. Konya il merkezine uzaklığı 65 km. dir.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuz 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu ile aynı binada eğitim öğretim vermektedir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :